La publicitat exterior és el nostre mitjà

OOH: Out of home

On?

On tothom la veu, on cada vegada hi ha més gent, on ets més visible, on aconsegueixes que les teves campanyes tinguin més cobertura amb major repetició: a l'exterior, al carrer, a la carretera, on està el teu públic, on estan els teus clients, on has d'estar present, on hi ha la publicitat exterior.

Com?

Com s'ha fet en tota la història de la humanitat, amb cartells, amb tanques publicitàries, amb monopals, amb mupis, amb senyalística, amb lones, en definitiva, amb anuncis de múltiples mides i mesures, en els suports publicitaris més eficients, en els espais publicitaris que ofereix la publicitat exterior.

Quan?

Quan ho necessitis, sigui per senyalitzar els teus centres de venda, per millorar la teva imatge de marca, per promocionar els teus productes o per instal·lar-los en els recintes dels teus centres de venda. Sempre que vulguis comunicar eficaçment amb la teva audiència en campanyes de llarga o curta durada tens al teu servei a la publicitat exterior.

Solucions


Som una empresa jove, formada per un grup de persones amb més de 25 anys d'experiència en diverses empreses del sector.


La nostra especialitat és donar la solució més adequada als clients quan han de cobrir les seves necessitats de comunicació i màrqueting al nostre medi.


Donem tot el servei necessari al client per solucionar el on, el com i el quan.